Üdvözlünk az AMNESIA márka webshopjában

Az AMNESIA fast fashion brand több mint tizenöt évvel ezelőtt kezdte el önmagáért való szépség, stílus, minőség és szabad szellem értékeit képviselni, mindig az egyéni női egyéniség szolgálatában. A kollekciókat a legfrissebb trendek ihletik,  hogy a magabiztos, vonzó és játékos nők számára élményt nyújtsanak. 

Az AMNESIA nőt sokoldalúság, izgalom, kreativitás és érzékenység jellemzi, éppen úgy, mint a márka alapítója, Prókai Éva, aki évtizedek óta fejleszti és formálja vállalkozását az ösztöneire hallgatva. Az új ötletek megvalósítását tartja fontosnak, hogy mindig egy lépéssel előrébb járjon a divatban. Az AMNESIA-nál korán felismerték a fiatal és tehetséges tervezők potenciálját, akik közül sokan mára már sikeres karriert futottak be.

A divat mindig tükrözi a kultúrát, és amit divatosnak tartunk, az gyakran árulkodik a társadalmi trendekről is. A modern nő számára a kényelmes, variálható és sokoldalú alapdarabok legalább annyira fontosak, mint a tökéletes szabásvonalak és a magas minőségű anyagok. Az AMNESIA kollekcióiban a dinamikus és mozgalmas életmódot élő nő mindent megtalál, amire a mindennapokban szüksége lehet. Legyen szó tökéletes farmerekről, változatos pólókról, ingekről, kényelmes pulóverekről, szexi ruhákról vagy elegáns blézerekről – a márka több évtizedes tapasztalatával mindig az aktuális élethelyzetekre szabott, szerethető és hosszantartó darabokat kínál.

A szekrényünk legjobban illusztrálja, hogy mennyi időt vesz el az életünkből az impulzusvásárlásokból építkezett túlzsúfolt gardrób. Reggelente tanácstalanul állunk a tükör előtt, és hiába rengeteg ruhánk, valahogy mégsem sikerül összeállítani azt a tökéletes outfitet, amit viselni szeretnénk. Az AMNESIA kollekciói hétről hétre új, egymással jól kombinálható darabokkal gazdagítják a gardróbot, így értékes időt takaríthatunk meg és könnyebben választhatunk stílust a rohanó hétköznapokra és a mozgalmas hétvégékre. 

Mutatja az egyes eredmény

Lásd: 2 3 4 5 6